sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Leiri!

Sorry,tää postaus ei liity keppareihin millään tavalla :( Ehkä te siedätte tän kumminkin.

Mutta siis huomenna mulla alkaa Imatran Ratsastajilla Aktiivipäiväleiri joka on maanantain ja tiistain mittainen.
Leirin ohjelmassa lukee kaikkea kivaa kuten:hiihtoratsastusta,ponileikkejä ja kaikkia kilpailuja! katotaan jos saisin sieltä MyDayn kuvina :) Tänään ja eilen mulla oli Veeran kanssa Kilpailijan viikonloppu myöskin Imatran Ratsastajilla.

Eilen lauantaina oli kilpailijan viikonlopun kouluratsastus päivä. Ohjelmassa oli kilpailut ja niihin valmistautuminen. Kymmeneltä aloitettiin teorialla. Opeteltiin kouluradan kirjaimia. Lyhyen radan kirjaimet oli ihan helpot. Pitkän radan kirjaimet olivat sitten vaikeat. Suurinta osaa kirjaimista me ei tiedetty,mutta Venla kertoi sitten oikean vastauksen. Kirjaimien jälkeen oli vuorossa sallitut kuolaimet. Taas osa tiedettiin,osa taas ei. Sitten suunniteltiin kisapäivän ohjelma. No se oli ihan suht helppo,kaikkia kohtia ei taaskaan tiedetty. Sitten harjoiteltiin Perusmerkin kouluohjelmaa jonka menisimme kilpailussa.Minä olin perusmerkkiä kilpaillut aikaisemmin joten osasin siitä joitain pätkiä eikä pitkään tarvinnut harjoitella että sen saa varmasti oikein läpi.

Ratsastin Pamilla. Laitettiin hevoset kuntoon sisään tuonnin jälkeen. Tein Pamille pullapitko-letin. Venla teki häntään malliksi  muille kalanruodon ja otsaharjaan kalanruodon myöskin.

Rata sujui hyvin.


Tänään sunnuntaina oli estekilpailupäivä. Samaa ohjelmaa kuin eilen.

Ratsastin Lucyllä. Esteet olivat n.40cm. Rata oli helppo. Siinä oli neljä estettä(viisi hyppyä,kakkoseste oli sarja) Ensimmäisen kerran rata meni tosi hyvin. Aika 32.26. Toisella kerralla aika oli 29.89. Se oli sitten jo huippurata!


Joo huomenna tulee varmaan se MyDay jos kerkiän tallilla kuvailla.

-Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti