sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Keppihevosidolit /höpöttelyä

Tämä blogi on ollut hiukan hiljaiselolla johtuen postausidean puutteesta. Mutta nyt tulin tänne kirjoittamaan vaikka sitä aihetta ei oikein olekaan. Höpötänpähän nyt jostain. (itseasiassa sain juuri postausidean mutta enpä tiedä vielä tuleeko se tähän postaukseen :D)

No taidampa kirjoittaa sen...

Aiheena on keppihevosidolini. Fanitan montaa keppihevosharrastajaa ja näiden taitoa tehdä näitä jaloja keppieläimiä. Nämä ei nyt ole missään paremmuusjärjestyksessä,vaan järjestyksessä,jonka päähäni keksin.

Saila/Iisantalli

Saila tekee käsittämättömän upeita hevosia! Itsekin Sailan hevosesta haaveilen,mutta vanhemmat sanoo että vähän ajan päästä osaan tehdä samanlaisia hevosia.(Juu en todellakaan!) Sailalta olen saanut ideoita seuraaviin hevosiini (en tietenkään täyskopioita tee!)

Nea/kht Kuunvarjo

Tekee uskomattoman upeita hevosia! Kaikki haluaisin,mutta kun se raha ei kasva puussa... Hevoset näyttävät aivan oikeilta!

Anna/kht Metsämansikka

Hevoset on hienoja ja omaperäisiä! Tältäkin henkilöltä haluaisin kaikki hevoset. Varsinkin Max on mieleeni ;)

Ninnu/kht Nepson

Ninnu on näistä keppihevostelijoista ainoa kenet olen nähnyt ja Ninnu on kyllä ihana ihminen! Järjestimme yhdessä kilpailut jotka onnistuivat hyvin! Ninnukin tekee hienoja hevosia ja häneltä haluasin omakseni Kingin. Kingin kanssa voitimme kilpailuiden kur (joo ei kirjoteta noin mut ihsm) luokan.

Hile/kht Natura

Hileellä on mahtavia hevosia ja häneltä haluasin ehkäpä Rommien ;) Hevosilla on hyvä,rotuunsopiva rakenne(minun mielipide).

Nara/Kht Coraline

Naran hevoset ovat kauniita,mutta meidän hevosiin verrattuna hieman ohutkaulaisia mutta kauniita! Kelpaisipa meidänkin talliin Naran tekemä hevonen!


Tästä varmaan puuttui miljoona mutta kun ei nyt saa pääähni muita.. :((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti