keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tallimme tilat

Tallimme ei näin talvisin toimi järin suuressa tilassa,mutta riittää ponipulluroille hyvin. Oikeastaan nyt meillä olisi karsinat hevosille autotallissa,mutta käytämme vain kisahevosia ja ne asuvat Veeran huoneessa pahvilaatikossa jossa on reiät hevosten kepeille. Palataan siis tallin tiloihin. Laitan alle nyt kesäisin ja talvisin tallimme tiloista hyvät ja huonot puolet.

Kesätalli: PLUSSAT:Kesätallimme on suurempi ja hevosilla on kunnon tarhailu ja laiduntamismahdollisuudet. Kesätallilla on kaksi kenttää: iso nurmikenttä jolla hevoset toimivat erittäin hyvin ja sitten hiekkakenttä jolla on kiviä jotka voivat tarttua hevosten kavioihin*(siis ihmisten jalkoihin sattuu terävät kivet :D) Tallimme on kesällä suuri. Talli sijaitsee terassilla. (koko paketti tiivistettynä:)Hevosilla on hyvät tilat olla ja viettää päiviään PoniPihlajassa.
MIINUKSET: Talli sijaitsee alapihalla ja tallikäyntiä ei kovin nopeasti suoriteta.

Talvitalli: PLUSSAT: Talli on yläpihalla joten talliin ei ole pitkä matka. Tallin kenttä on ihan melkein etuovemme edessä. Tallista selviää nopeasti. Tallilla on asfalttikenttä jonka koko riippuu pihassa olevien autojen määrästä. Asumme rivitalossa,mutta se ei PoniPihlajan touhuja estä.
MIINUKSET: Talli on pieni. Yläpihalle ei saa kunnon tarhoja,joten hevoset eivät pääse kovin aktiivisesti ulos. Rakensimme nyt Veeran kanssa maanantaina kaksi pikkuista tarhaa yläpihalle,joissa hevoset pääsevät vuorotellen tarhailemaan.


Tästä saattoi huomata että kesätalli on meillä ainakin parempi. Nyt  tuli tällanen postaus toivotavasti tykkäsitte!

-Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti