torstai 12. marraskuuta 2015

Kuulumisia ja pari myytävää

Kuten ootte varmaan huomanneetkin, tätä blogia ei ole päivitetty pitkään aikaan. Miulla on ollu kiireitä ja kone on temppuillu. Nyt pääsin kuitenkin kirjottelemaan. Aion nyt herättää tätä blogia enemmän eloon ja päivitellä suunnilleen kerran viikossa. Kuvailemaankaan en oo päässyt kun kamerakin jollain tapaa rikki. Tähän postaukseen tulossa kumminkin muutama PoniPihlajan instagramista kopioitu kuva.



Tässä kuvassa tallin uusin vahvistus Nicha. Nicha on welsh A ponitamma. Kokonimeä eikä sukua ole tiedossa, joten ehdotuksia nimeen ja vanhmepia kaivataan! Nicha on 5v vanha joten vähintään 8v vanhemmat
pitää olla.




Tässä sitten Chubby ja Vili myynnissä. Kummallakaan hevosella en tee mitään joten parempi paikka niille olisi jonkun muun tallissa. LT Chubby Bunny eli Chubby on kolmipalainen suora suullinen Quarab. Vanhemmat minun Crea ja Annan Jace (eiks ois aika hienoo omistaa Annulin hepan varsa? :D) Chubbystä pyydän 20e ilman täytteitä (sis. postit) ja 25e täytteillä (sis. postit). Hevoselle ei tule keppiä mukaan, ellei sitä minulta hae. Chubby on minun tekemäni.

Whisperillä eli Vilillä ei ole muita tietoja, kuin nimi.Vilin tekijää en tiedä kun sen ostin kaveriltani. Vilistä pyydän 10e (sis. postit) saa halutessaan täytteet ilmaiseksi mukaan. Vilin kanssa sama juttu, eli keppiä ei tule mukaan jossei Viliä minulta haeta.



Kolmas myytävä on täysin tiedoton. Siitä pyydän myös 20e ilman täytteitä (sis. postit) ja täytteillä 25e (sis. postit). Hevosta ei mahdollista saada kepillä varustettuna.


Hurmukin edelleen myynnissä! Lähtee 15e!



<3:lla Kurvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti